Gladis Fotballdrakter Barn Celsabnp

Gladis Fotballdrakter Barn Celsabnp

Owner: Reiss

Group members: 1

Description:

Fotballdrakter barn

Den malaysiske fotballforeningen bør være forberedt på å akseptere sanksjoner og bøter over hendelser som angriper malaysiske støttespillere mot vietnamesiske tilhørere i AFF Cup-semifinale første etappen i 2014. ASEAN Football Associations varselbrev er utstedt angående den blodige hendelsen.
Som tidligere rapportert, fant angrepet på en gruppe malaysiske tilhørere sted på Shah Alam stadion på søndag. Den midlertidige årsaken til muligheten for malaysiske tilhørere er sint etter at Macan Malaya ydmyket hjemme med en poengsum på 1-2.
Denne pinlige handlingen er ikke den første. Tidligere hadde kjøp fotballdrakter malaysiske tilhørere også tid til vennskap mot Filippinene. Men på den tiden var det ikke et angrep, men et fyrverkeri. Som et resultat, har FIFA i fjor pålagt en bøde på USD 10.000 eller tilsvarende Rp123 millioner.
Det er ikke usannsynlig at hendelsen som gjorde at noen av Vietnams støttemenn Ny fotballdrakter lider av skadene, har mer alvorlige sanksjoner.
AFFs generalsekretær Datuk Azzuddin Ahmad innrømmet rasende med den pinlige virkningen kjøp fotballdrakter av hendelsen. Å vinne eller miste er en del av spillet, og vi må godta resultatet i stedet for å være en taper, sa Azzuddin.
Jeg beklager denne hendelsen, andre land har ikke denne typen problem, jeg vil ikke spekulere om straffen som vil bli pålagt, kan være bra eller forbud, la han til.
FAM ble gitt syv dager for å svare på AFF varselbrev før en handling ble tatt senere. Fam-sekretær Datuk Hamidin Mohd Amin, politimann, sa at politiet hadde arrestert fem personer i forbindelse med angrepet. Politiets rapport er blitt gjort, og det er håpet at politiet kan arrestere flere rioters, sa han.
Vi har også unnskyldt seg til Vietnam Football Association og Malaysias ambassadør for hendelsen, og vi har allerede snakket og VFA gir sikkerhetsgarantier i andre etappe, konkluderte Amin.

Brief description: Fotballdrakter barn Den malaysiske fotballforeningen bør være forberedt på å akseptere sanksjoner og bøter over hendelser som angriper malaysiske støttespillere mot vietnamesiske tilhørere i AFF Cup-semifinale første etappen i 2014.
Gladis Fotballdrakter Barn Celsabnp

Gladis Fotballdrakter Barn Celsabnp

Fotballdrakter barn Den malaysiske fotballforeningen bør være forberedt på å akseptere sanksjoner og bøter over hendelser som angriper malaysiske støttespillere mot vietnamesiske tilhørere i AFF Cup-semifinale første etappen i 2014.

Search in this group

Group members