Karin Fotballdrakter Barn Med SergioDc

Karin Fotballdrakter Barn Med SergioDc

Owner: Reiss

Group members: 1

Description:

fotballdrakter barnKjøp fotballdrakter

Manchester United gikk foreløpig topp i Premier League etter at Marouane Fellaini scoret to mål på hver side av Juan Mata s åpner og Romelu Lukaku s rekordliktende streik i en 4-0-rute for Crystal Palace på lørdag.
Resultatet utvidet Palace s Premier League-rekord til kjøp fotballdrakter syv påfølgende åpnings nederlag uten å score i den tidligere England-sjefen Roy Hodgsons andre spill.
United har 19 poeng fra syv kamper, tre mer enn andreplasserte Manchester City som spilte mestere Chelsea senere. Slottet ble forankret til foten av bordet.
Med den internasjonale pause truende, likte United en moralforhøyende seier foran kampen mot bue-rivaler Liverpool den 14. oktober.
Vi kontrollerte spillet og skapte sjanser, så det var en flott ettermiddag, fortalte Fellaini BBC.
I to uker har vi et stort spill mot Liverpool, og vi må være klare. Forvissingen er der. Jeg har tillit når lederen stoler på meg, jeg gir alltid alt for laget.
Fellaini kommenterer landsmann Romelu Lukaku, som nettet i det 86. minutt for sitt syvende mål i hans første syv Premier League-kamper for klubben til å likne Andy Coles rekord, Ny fotballdrakter sier: Han er målskytter, det vet vi. Det er derfor han er her.
Mata ga United en tredje ledelse etter at han ble satt opp av fotballdrakter barn Marcus Rashford, som stormet forbi Joel Ward og kuttet ballen tilbake til spanjeren for å gå hjem fra 12 meter.
Uten å slå topp utstyr doblet United sin fordel i den 35. etter at den industrielle Ashley Young ga et perfekt innlegg fra venstre til Fellaini å feie hjem på lengst innlegg.
Fellaini spilte sin beste stavelse på United siden han ble med i klubben i 2013, og gjorde det 3-0 kort etter pausen med en nærbilde etter at Rashford svingte i et skarpt frispark.
Lukaku grep sitt 11. mål i 10 kamper for United etter at senteret Anthony Martial hadde lavt kryss, forlot innsatsen med en enkel trykk i.
Forsvareren Jose Mourinho var glad.
Tre poeng og en god ytelse, sa han.
Fremdriften er god og spillerne er lykkelige og selvsikker.